Tjenester

Markedsføring

Vår markedsføringsstrategi er nøye utviklet for å sikre at din eiendom oppnår maksimal oppmerksomhet i markedet, ved å bruke innovative og engasjerende løsninger.
Markedsføring

Maksimer synligheten av din eiendom

Vår markedsføringsstrategi er utformet for å gi eiendommen din maksimal synlighet gjennom innovative løsninger som 3D/360-graders virtuelle visninger. Disse avanserte teknologiene gir potensielle kjøpere og leietakere en unik mulighet til å utforske eiendommen din detaljert, før et fysisk besøk.

Vi sikrer eksklusiv eksponering på Finn.no og andre nøye utvalgte plattformer for å nå ut til rett publikum. Klikk her for å oppleve en av våre 360-graders visninger selv.
Markedsføringstjenester Inkluderer:
3D/360 Virtuelle visninger for en omfattende eiendomsopplevelse
Profesjonell fotografering som fanger eiendommens essens
Dronefotografering for imponerende oversiktsbilder
Målrettet digital markedsføring for å nå potensielle kjøpere og leietakere

Markedsføring

Eikunda Consulting

Din strategiske partner

Opplev suksess i eiendomsmarkedet med Eikunda Consultings skreddersydde løsninger for næringsmegling. Vårt mål er å skape løsninger som speiler din virksomhets unike situasjon og fremtidsplaner.
Med kontorer fra Stavanger til Egersund, og et bredt nettverk av samarbeidspartnere, er vi geografisk plassert for å møte dine behov, enten det gjelder enkeltmannsforetak eller større bedrifter på jakt etter kjøp av bygg eller utleie.

Våre tjenester er nøye utformet for å møte de spesifikke behovene i din sektor, sikre strategisk tilpasning og skape maksimal verdi for eiendomsinvestorer. Fra innovative eiendomsteknologier til personlig rådgivning prioriterer vi din vekstreise.