Tjenester

Transaksjoner

Vi tilbyr omfattende transaksjonstjenester: Sikring av juridisk ekspertise og tilgang til eksklusive Investornettverk.

Transaksjoner

Transaksjoner

Transaksjoner: Ekspertise og trygghet

I den komplekse prosessen med salg av næringseiendom, er samarbeidet med Advokatfirmaet Jensen AS avgjørende. Som vår fagansvarlige partner, håndterer de alle transaksjoner med en dybde av kunnskap i kontraktsrett og eiendomsmegling. Dette samarbeidet beriker vårt tilbud med deres omfattende ekspertise, inkludert et bredt investornettverk og tilgang til "off-market" muligheter, og sikrer at du er i trygge hender.
Transaksjonstjenester:
Inngående ekspertise i salgsprosesser
Juridisk assistanse gjennom hele kontraktssigneringen
Tilgang til et omfattende nettverk av investorer
Eksklusive "off-market" salgsmuligheter
Eikunda Consulting

Din strategiske partner

Opplev suksess i eiendomsmarkedet med Eikunda Consultings skreddersydde løsninger for næringsmegling. Vårt mål er å skape løsninger som speiler din virksomhets unike situasjon og fremtidsplaner.
Med kontorer fra Stavanger til Egersund, og et bredt nettverk av samarbeidspartnere, er vi geografisk plassert for å møte dine behov, enten det gjelder enkeltmannsforetak eller større bedrifter på jakt etter kjøp av bygg eller utleie.

Våre tjenester er nøye utformet for å møte de spesifikke behovene i din sektor, sikre strategisk tilpasning og skape maksimal verdi for eiendomsinvestorer. Fra innovative eiendomsteknologier til personlig rådgivning prioriterer vi din vekstreise.