Eikunda Consulting

Våre tjenester

Eikunda Consulting tilbyr et bredt spekter av tjenester for å gjøre din reise innen næringseiendom så behagelig som mulig. Les mer om våre tjenester nedenfor.

Rådgiving

Rådgiving

Næringsmegling: skreddersydd rådgiving for din suksess

Vår rådgivingstjeneste innen næringseiendom er designet for å støtte utleiere, investorer og leietakere gjennom hele prosessen. Fra markedsanalyse til strategisk plassering, utvikler vi en tilpasset plan som samsvarer med dine mål, sikrer maksimal avkastning og optimal bruk av din eiendom.

Vår tilnærming til næringsmegling overgår tradisjonelle metoder, ved å innlemme innovasjon og fleksibilitet for å sikre at din virksomhet forblir konkurransedyktig. Med fokus på langsiktig verdi og suksess, er våre rådgivingstjenester din guide i det stadig skiftende markedet for næringseiendom.
RÅDGIVINGSTJENESTER
Markedsanalyse og innsikt
Målsetting og strategisk planlegging
Integrering av innovasjon
Tilpasning av strategier
Utleie av eiendom

Eiendomsutleie: Personlig tilnærming for maksimal verdi

Vår utleietjeneste tilbyr en skreddersydd og praktisk tilnærming for å maksimere potensialet i din eiendomsportefølje. Vi arbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke behov, tilby innsikt og effektive løsninger for din næringseiendom.

Fra markedsposisjonering til optimalisering av leieavtaler, er vårt team dedikert til å forbedre ytelsen til din eiendom. Vi utnytter bransjeekspertise, datadrevne analyser og en fokus på klientens behov for å navigere gjennom kompleksiteten i eiendomsmarkedet og låse opp muligheter for nye kunder og vekst.
UTLEIETJENESTER
Markedsposisjonering
Optimalisering/reforhandling av leieavtaler
Analyse og forbedring av eiendomsytelse
Løsninger for endringshåndtering

Utleie av eiendom

Transaksjoner

Transaksjoner

Transaksjoner: Ekspertise og trygghet

I den komplekse prosessen med salg av næringseiendom, er samarbeidet med Advokatfirmaet Jensen AS avgjørende. Som vår fagansvarlige partner, håndterer de alle transaksjoner med en dybde av kunnskap i kontraktsrett og eiendomsmegling. Dette samarbeidet beriker vårt tilbud med deres omfattende ekspertise, inkludert et bredt investornettverk og tilgang til "off-market" muligheter, og sikrer at du er i trygge hender.
Transaksjonstjenester:
Inngående ekspertise i salgsprosesser
Juridisk assistanse gjennom hele kontraktssigneringen
Tilgang til et omfattende nettverk av investorer
Eksklusive "off-market" salgsmuligheter
Markedsføring

Markedsføring: Maksimer syndligheten av din eiendom

Vår markedsføringsstrategi er utformet for å gi eiendommen din maksimal synlighet gjennom innovative løsninger som 3D/360-graders virtuelle visninger. Disse avanserte teknologiene gir potensielle kjøpere og leietakere en unik mulighet til å utforske eiendommen din detaljert, før et fysisk besøk.

Vi sikrer eksklusiv eksponering på Finn.no og andre nøye utvalgte plattformer for å nå ut til rett publikum. Klikk her for å oppleve en av våre 360-graders visninger selv.
Markedsføringstjenester Inkluderer:
3D/360 Virtuelle visninger for en omfattende eiendomsopplevelse
Profesjonell fotografering som fanger eiendommens essens
Dronefotografering for imponerende oversiktsbilder
Målrettet digital markedsføring for å nå potensielle kjøpere og leietakere

Markedsføring