Tjenester

Utleie av næringseiendom

Vi spesialiserer oss på å tilby tilpassede utleieløsninger for næringseiendom. Vårt tilbud omfatter hele spekteret, fra utlysning av ledige lokaler til forhandling av avtaler.
Utleie av eiendom

Eiendomsutleie: Personlig tilnærming for maksimal verdi

Vår utleietjeneste tilbyr en skreddersydd og praktisk tilnærming for å maksimere potensialet i din eiendomsportefølje. Vi arbeider tett med deg for å forstå dine spesifikke behov, tilby innsikt og effektive løsninger for din næringseiendom.

Fra markedsposisjonering til optimalisering av leieavtaler, er vårt team dedikert til å forbedre ytelsen til din eiendom. Vi utnytter bransjeekspertise, datadrevne analyser og en fokus på klientens behov for å navigere gjennom kompleksiteten i eiendomsmarkedet og låse opp muligheter for nye kunder og vekst.
UTLEIETJENESTER
Markedsposisjonering
Optimalisering/reforhandling av leieavtaler
Analyse og forbedring av eiendomsytelse
Løsninger for endringshåndtering

Utleie av eiendom

Eikunda Consulting

Din strategiske partner

Opplev suksess i eiendomsmarkedet med Eikunda Consultings skreddersydde løsninger for næringsmegling. Vårt mål er å skape løsninger som speiler din virksomhets unike situasjon og fremtidsplaner.
Med kontorer fra Stavanger til Egersund, og et bredt nettverk av samarbeidspartnere, er vi geografisk plassert for å møte dine behov, enten det gjelder enkeltmannsforetak eller større bedrifter på jakt etter kjøp av bygg eller utleie.

Våre tjenester er nøye utformet for å møte de spesifikke behovene i din sektor, sikre strategisk tilpasning og skape maksimal verdi for eiendomsinvestorer. Fra innovative eiendomsteknologier til personlig rådgivning prioriterer vi din vekstreise.