Om oss

En engasjert og lidenskaplig partner

Om oss

Vi er Eikunda Consulting

Navnet vårt er inspirert av skipsleia mellom Eigerøy og Eigersund, en trygg havn siden vikingtiden. Eikunda AS, som er etablert i Egersund, ønsker å tilby våre kunder sikkerhet, inspirert av havnens lange historie.
Vi opererer hovedsakelig ifra Stavanger, med kontor i Lagårdsveien, til Egersund, hvor vi også har kontor og samarbeidspartnere. Vi er ellers samarbeidspartner med IWGplc. De er verdens ledende leverandør av fleksible kontorer med over 4 000 lokasjoner i over 120 land. Dette gjør at vi også kan bistå i å finne lokaler nasjonalt i Oslo, Bergen og Trondheim, samt internasjonalt for de som har avdelinger i utland, eller ønsker å etablere seg der.  

Med avtaler som spenner over hele næringslivet, tilbyr vi skreddersydde løsninger for alt  fra enkeltmannsforetak til store selskaper. Vår ambisjon er å forstå hver enkelt kundes unike behov for å kunne tilby de beste løsningene. Vi bistår med spørsmål om bedriftens nåværende og fremtidige situasjon.
Nøkkelinformasjon
Kunder

200+

Over 200 fornøyde kunder stoler på vår ekspertise og tjenester.
Prosjekter

300+

Vi har utført over 300 eiendomsprosjekter innen utleie og næringsmegling.
kundetilfredshet

100%

Vårt mål er å sikre en 100% fornøydgaranti blant kundene gjennom vårt fokus på kundetilfredshet.
Quote Icon
Etter et års samarbeid har vårt belegg økt betydelig. Vi ser frem til å fortsette dette gode samarbeidet.
Agnar Tengesdal
Eier, Eger Stormarked
Daglig Leder

Kaj Morten Thorsen

Kaj Morten H. Thorsen er en dyktig rådgiver med omfattende erfaring innen finans, forsikring og næringseiendom. Med base i Egersund, Rogaland, gjennom Eikunda Consulting AS, har han etablert seg som en betrodd partner for bedrifter som søker ekspertise innen eiendomsutvikling og -forvaltning.

Som områdeleder for IWGplc, har han demonstrert en unik evne til å levere skreddersydde arbeidsplassløsninger, fra faste kontorer til virtuelle kontorplasser og coworking-områder. I Eikunda Consulting AS, har han inngått samarbeidsavtale med sin tidligere arbeidsgiver, og lokale byggherrer som bl.a Smedvig & Seabrokers. Han tilbyr i tillegg å lage 3D modeller eller virtuelle tours av selve lokalene eller hele bygget. Dette gjør at en når potensielle kjøpere eller leietakere uansett hvor de skulle befinne seg i Norge eller internasjonalt.

Kaj sin lidenskap for eiendomsbransjen og hans engasjement for klienttilfredshet har ført til suksessrike prosjekter og varige kundeforhold, som videre har bidratt til hans anerkjente status i bransjen.
EIKUNDA CONSULTING

Rigg bedriften din
for fremtidig vekst.

Å ta det første skrittet kan være det vanskeligste, men vi lover deg, det er verdt det. Kontakt oss i dag for en helt uforpliktende prat!